Αθλητισμός

 

 

(πατήστε σε μία δραστηριότητα για μετάβαση)

 

◙   ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  Σ.Μ. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2015-16

 

◙   ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ   

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2016

 

◙   ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2016

 

 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2016

 

 ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΥΚΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  Σ.Μ. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
 

 2015-16

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθησαν την Πέμπτη 25-05-2016, στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου οι αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας που διοργάνωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Κορινθίας σε συνεργασία με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Κορινθίας.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οικείος Σχολικός Σύμβουλος Φ.Α. κ. Αθανάσιος Διονυσόπουλος,οι Υπεύθυνοι του Γραφείου Φ.Α. Ν. Κορινθίας κ.κ. Σοφία Γκέλμπουρα και Ανδρέας Λαγός, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε.Ν. Κορινθίας κ. Φώτιος Τσοχαντάρης,η π. Σχολική Σύμβουλος Φ.Α. Δρ. Αικατερίνη Αδάμ, Διευθυντές Σχολείων, Εκπαιδευτικοί, Γονείς των αθλητών, Προπονητές ποδοσφαίρου και πολλοί Φίλοι του Κλασσικού Αθλητισμού.

  

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού έδωσε την ευκαιρία στους  μαθητές/τριες του Ν.Κορινθίας να …ξεφύγουν για λίγο από τα θρανία και τα μαθήματά τους, να ξεδιπλώσουν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους και να βιώσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες στον αθλητισμό και στο άνοιγμα του σχολείου τους στην Κοινωνία. Η ανταπόκρισή τους ήταν μοναδική!! Το στάδιο γέμισε με φωνούλες και μικρές φιγούρες που έτρεχαν, αγωνίζονταν και αγωνιούσαν για το αποτέλεσμα και την έκβαση του αγωνίσματός τους. Το 1ο Δ.Σ. Λουτρακίου συμμετείχε με πολλούς/ές αθλητές/τριες οι οποίοι/ες κατάφεραν να πετύχουν πολλές διακρίσεις και να πλαισιωθούν σε εξαιρετικά τιμητικές θέσεις με αποκορύφωμα την κατάκτηση τεσσάρων χρυσών μεταλλίων, των περισσότερων από όλες τις Σ.Μ. του νομού μας, συνεχίζοντας τη λαμπρή, αθλητική του παράδοση!

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες με τη θέση που κατέλαβαν έχουν ως εξής:

 

1) Φράγκου Αγγελική: (Στ΄) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ύψος κοριτσιών.

2)  Ντέμο Μάριος: (Στ΄) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα (μπαλάκι) αγοριών.

3)  Φέρρα Αλέξανδρος: (Στ΄) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 1000μ. αγοριών.

4)  Σκιάου Σάρα: (Στ΄) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα(μπαλάκι) κοριτσιών.

5)  Ρεκλείτη Χριστίνα: (Στ΄) κατέκτησε την 4η θέση στα 1000μ κοριτσιών.

6)  Φράγκος Απόστολος: (Ε΄) κατέκτησε την 4η  θέση στο ύψος αγοριών.

7)  Παύλου Αναστάσης (Στ΄) κατέκτησε  την 5η θέση στην σφαίρα (μπαλάκι) αγοριών.

8)  Καραθανάση Δανάη: (Στ’) κατέκτησε την 8η θέση στα 50μ. κοριτσιών.

9)  Δοσαράς Γεώργιος: (Στ’) κατέστησε την 8η θέση στα 50μ. αγοριών.

10) Αιμπικάι Γιάννης: (Στ’) συμμετοχή στην σφαίρα με αξιόλογη επίδοση

11) Παύλου Ιωάννα και Κώτση Σταματίνα: (Στ’)συμμετοχή στο ύψος κοριτσιών με αξιόλογη επίδοση.

12) Παύλου Γεώργιος: (Στ’) συμμετοχή στο ύψος αγοριών με αξιόλογη επίδοση

13) Ριζόγιαννης  Παναγιώτης: (Στ’) και Αναστασόπουλος Ιωάννης(Ε’)

14) Καραμπούλουτογλου Ζωή: (Ε’) συμμετοχή στη σφαίρα(μπάλακι) με αξιόλογη επίδοση

15) Μούκα Ντενάτα και Μήλο Σταυρούλα: (Στ’) συμμετοχή στο μήκος κοριτσιών με αξιόλογες επιδόσεις.

16) Αντωνοπούλου Δροσούλα και Στάθη ΚοΪμιτζή Ιωάννα: (Στ’) συμμετοχή στα 50μ. με αξιόλογες επιδόσεις.

 

 

 Βέβαια, ας μη λησμονούμε ότι στόχοι της ημερίδας ήταν η ψυχαγωγία, η τόνωση - αναζωογόνηση, η εγρήγορση, η επικοινωνία, η επιστράτευση διανοητικών λειτουργιών και  έντονων θετικών συναισθημάτων ψυχικής ευεξίας, η ανάδειξη της αξίας της συμμετοχικότητας και της ευγενούς άμιλλας και όχι ο πρωταθλητισμός! Και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα επιτεύχθηκαν πλήρως χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των μικρών αθλητών, αθλητριών και ιδιαίτερα των διοργανωτών των αγώνων τους οποίους και συγχαίρουμε θερμά για την εξαιρετική τους οργάνωση -παρά τον  υψηλό αριθμό μαθητικών συμμετοχών- συμβάλλοντας, στα μέγιστα, στην αρτιότητα αυτής της ημερίδας/εορτής του Κλασσικού Αθλητισμού! !

 

   

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/τριες που αγωνίστηκαν και κατέβαλαν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους μοχθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς και στους προπονητές – υπευθύνους εκπ/κούς Φ.Α. του Σχολείου μας κ.κ. Καλλιόπη Γουνδουλάκη και Δημήτριο Μανωλιτσάκη για την άρτια, εξειδικευμένη και παρωθητική προετοιμασία των μικρών αθλητών/τριών μας συμβάλλοντας και αυτοί από τη μεριά τους στην όλη προσπάθεια!

Και του χρόνου με Υγεία!!!

 

 

 

 

 

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2016

 

     Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη την Τρίτη  24 Μαΐου 2016 στην Αθλούπολη Κορίνθου το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας που διοργάνωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Κορινθίας σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Κορινθίας κ. Φώτιο Τσοχαντάρη.

 

 

     Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Υπεύθυνοι του Γραφείου Φ.Α. Ν. Κορινθίας κ.κ. Σοφία Γκέλμπουρα και Ανδρέας Λαγός, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων, εκπαιδευτικοί, γονείς των αθλητών, προπονητές ποδοσφαίρου και πολλοί φίλοι του αθλήματος.

     Λόγω του αυξημένου αριθμού των ομάδων, δημιουργήθηκαν -κατόπιν κληρώσεως- όμιλοι των πέντε ομάδων όπου ανακηρύχτηκαν αντίστοιχες, νικήτριες ομάδες.

        Το 1ο Δ.Σ. Λουτρακίου συμμετείχε με δύο ομάδες - σε αντίστοιχους ομίλους - καταλαμβάνοντας την 1η (τρεις νίκες – 1 ισοπαλία) & 3η θέση (2 ισοπαλίες – 2 ήττες), αντίστοιχα, έχοντας ως αντιπάλους τις αποστολές του 5ου Δ.Σ. Κορίνθου, του 6ου Δ.Σ. Κορίνθου, του Δ.Σ. Αρχαίας Κορίνθου & του 2ου Δ.Σ. Νεμέας.

 

 Οι μικροί ποδοσφαιριστές μας προσέφεραν στους θεατές, τηρουμένων των αναλογιών, υψηλό θέαμα, ενθουσιάζοντας με τον παρορμητισμό, τη μαχητικότητα και τον ενθουσιασμό τους όλους τους παρευρισκόμενους αποσπώντας, επάξια, τα εγκωμιαστικά τους σχόλια.

 

 

     Θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο προπονητής της ομάδας μας κ. Δημήτριος Μανωλιτσάκης, έδωσε σήμερα τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων μας ν’ αναπτύξουν τις ιδιαίτερες, ποδοσφαιρικές τους ικανότητες αποδεικνύοντας ότι μία μεγάλη, αθλητική -και όχι μόνον- επιτυχία θα πρέπει να βασίζεται σε μία ειδική εναρμόνιση ατομικών δεξιοτήτων και συλλογικής προσπάθειας, ενώ με την εμπειρία του κατηύθυνε εξαιρετικά την ομάδα μας από τον πάγκο. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

 

 

  

     Μετά το πέρας των αγώνων, απενεμήθησαν στους αθλητές όλων των ομάδων, προς επιβράβευση των προσπαθειών τους, αναμνηστικά διπλώματα.

    Ήταν μία ξεχωριστή, ανοιξιάτικη δραστηριότητα ελπίδας, χαράς, δροσιάς, ζωντάνιας, αισιοδοξίας και παιδικού αυθορμητισμού που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους αναδεικνύοντας τη μεγάλη χρησιμότητα του αθλητισμού στην πολύπαθη - ιδιαίτερα σήμερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της οικονομικής δυσπραγίας - ανθρώπινη ζωή.

    Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους μικρούς αθλητές όλων των ομάδων, ιδιαίτερα των παιδιών από την Αρχαία Κόρινθο, τις Αρχαίες Κλεωνές, την Αλμυρή, τη Νεμέα και το Σοφικό,  αλλά και από άλλες περιοχές που βροντοφώναξαν το δικό τους «παρών» αποδεικνύοντας με τη συμπεριφορά τους και την αγωνιστική τους ταυτότητα ότι ταλέντο, αστείρευτη δύναμη, ενέργεια κι ενθουσιασμός υπάρχουν όχι μόνον στην πρωτεύουσα του νομού μας αλλά απ’ άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρη την επαρχιακή ενδοχώρα!

 

Και του χρόνου με υγεία!

 

 

 

 

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2016

 

Την Δευτέρα,  11  Απριλίου 2016, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου έλαβε μέρος στους καθιερωμένους σχολικούς αγώνες πετοσφαίρισης του νομού Κορινθίας που υλοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου υπό την αιγίδα του Τμήματος Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας.

       Την αποστολή του σχολείου μας αποτέλεσαν τρεις ομάδες. Μια ομάδα έξι κοριτσιών της Στ τάξης αποτελούμενη από τις κάτωθι αθλήτριες:

1) Γλυκοφρύδη Άννα

2) Καλέση Αναστασία

3) Καναβού Σταυριάνα

4) Ράτη Μαρία

5) Ρεκλείτη Χριστίνα

6) Στάθη-Κοϊμιτζή Ιωάννα

 

       Μία ομάδα πέντε κοριτσιών της Ε τάξης αποτελούμενη από τις κάτωθι αθλήτριες:

 

1) Αγγελοπούλου Κατερίνα

2) Αϊβαλιώτη Αθανασία

3) Διπλού Κατερίνα

4) Ελευθεριάδη Χριστίνα

5) Λόντο Μυρτώ

      

      Μία μικτή ομάδα (πέντε κοριτσιών και τεσσάρων αγοριών ) της Στ τάξης αποτελούμενη από τους/τις κάτωθι αθλητές/τριες:

 

1) Αντωνοπούλου Μαρία-Δροσούλα

2) Γρηγόρης Μιλτιάδης

3) Δοσαράς Γεώργιος

4) Καραθανάση Δανάη

5) Κώτση Σταματίνα

6) Μίλο Σταυρούλα

7) Μούκα Ντενάντα

8) Παύλου Αναστάσης

9) Ριζόγιαννης Παναγιώτης

 

Η ομάδα των κοριτσιών της Στ τάξης συμμετείχε στους εξής αγώνες:

 

1)1ο ΑΓ. ΘΕΩΔΟΡΩΝ – 1Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 15-6

2)1Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ – 1Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 15-10

3)2Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ – 1Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 11-15

4)6Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ – 1Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 3-15

5)2Ο ΑΓ. ΘΕΩΔΟΡΩΝ – 1Ο  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 8-15

6)Δ.Σ. ΑΛΜΥΡΗΣ – 1Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 14-16

 

Η ομάδα των κοριτσιών της Ε τάξης συμμετείχε στους εξής αγώνες:

 

1)1ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – 1Ο ΑΓ ΘΕΩΔΟΡΩΝ 10-15

2)6Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ – 1Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 3-15

3)1Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – Δ.Σ. ΑΛΜΥΡΗΣ 15-17

4)2Ο ΑΓ. ΘΕΩΔΟΡΩΝ – 1Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 15-13

5)1Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -  1Ο  ΚΟΡΙΝΘΟΥ 8-15

 

 Η μεικτή ομάδα της Στ τάξης συμμετείχε στους εξής αγώνες:

 

1)14Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ – 1Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 15-7

2)1Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -  10Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ Β 5-15

3)8Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ – 1Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 15-8

4)6Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ – 1Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 15-11

5)10Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α – 1Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 15-5

 

      Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους / τις αθλητές/τριες καθώς και στους εκπ/κούς Φ.Α. του Σχολείου μας κ.κ. Καλλιόπη Γουνδουλάκη & Δημήτριο Μανωλιτσάκη για την άρτια προετοιμασία τους!

 

 Και του χρόνου με υγεία!!!!

 

 

 

 

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2016

 

 

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 το 1 Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου έλαβε μέρος στους καθιερωμένους σχολικούς αγώνες χειροσφαίρισης του νομού Κορινθίας που υλοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου <<Γ. Γαλανόπουλος>> υπό την αιγίδα του Τμήματος Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας

Την αποστολή του σχολείου μας αποτέλεσαν δύο ομάδες. Μία ομάδα δέκα αγοριών της Στ τάξης αποτελούμενη από τους κάτωθι αθλητές:

1 Βασιλόπουλος Παναγιώτης

2 Γρηγόρης Μιλτιάδης

3 Δοσσαράς Γεώργιος

4 Ζέρβας Νικόλαος-Λεωνίδας

5 Κύρκος Λευτέρης

6 Λάλος Αργύριος

7Παύλου Αναστάσης

8 Ράπανος Χρήστος

9 Ριζόγιαννης Παναγιώτης

10 Φέρα Αλέξανδρος

Μια ομάδα δέκα κοριτσιών της Στ τάξης αποτελούμενη από τις κάτωθι αθλήτριες:

1 Αντωνοπούλου Μαρία Δροσούλα

2 Γλυκοφρύδη Άννα

3 Καλέση Αναστασία

4 Καραθανάση Δανάη

5 Κώτση Σταματίνα

6 Μούκα Ντενάντα

7 Ρεκλείτη Χριστίνα

8 Σκιάου Σάρα

9 Στάθη-Κοϊμιτζή Ιωάννα

10 Φράγκου Αγγελική

Η ομάδα των κοριτσιών κατέκτησαν την πρώτη θέση με πέντε νικες ως εξής:

1ο Δ.Σ.Λουτρακίου-5ο Δ.Σ. Κορίνθου        7   -   1

1ο Δ.Σ .Λουτρακίου-Δ.Σ. Βραχατίου           10  -   2

1ο Δ.Σ .Λουτρακίου-2ο Δ.Σ. Λουτρακίου    7   -   0

1ο Δ.Σ. Λουτρακίου-2ο Δ.Σ. Κορίνθου        6   -   1

1ο Δ.Σ.Λουτρακίου-1ο Δ.Σ. Ζευγολατιού    8   -  2

Σύνολο τερμάτων:                     38  -   6!!!

 

Η ομάδα των αγοριών κατέκτησε την δεύτερη θέση με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ως εξής:

1ο Δ.Σ. Λουτρακίου-Δ.Σ. Βέλου                    3   -   4

1ο Δ.Σ. Λουτρακίου-Αριστοτέλειο                8   -   2

1ο Δ.Σ.Λουτρακίου-5ο Δ.Σ. Κορίνθου          8   -    8

1ο Δ.Σ. Λουτρακίου-1ο Δ.Σ. Ζευγολατιού    8   -   4

Σύνολο τερμάτων:                      27 -   18!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους/τις μαθητές/τριες καθώς και στους προπονητές τους κ. κ. Γουνδουλάκη Καλλιόπη και Μανωλιτσάκη Δημήτριο για την εξαιρετική τους προετοιμασία

Η διεξαγωγή των αγώνων, τους οποίους τίμησε με την παρουσία του ο Σχολικός Σύμβουλος Φ.Α. περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Α. Διονυσόπουλος ήταν άριστη!

 Και του χρόνου με υγεία!!!

 

 

 

 

 

 

ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΥΚΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

 

 

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 το 10 Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου έλαβε μέρος στους καθιερωμένους σχολικούς αγώνες του Νομού Κορινθίας 1000μ. ανώμαλου εδάφους που υλοποιήθηκαν στο πανέμορφο «αισθητικό δάσος» του πευκιά του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, υπό την αιγίδα του τμήματος φυσικής αγωγής της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης του νομού Κορινθίας.

Την αποστολή του σχολείου μας αποτέλεσαν οι κάτωθι επτά μαθητές της Στ τάξης:

1.       Αντωνοπούλου Μαρία-Δροσούλα

2.       Κύρκος Λευτέρης

3.       Μίλο Σταυρούλα

4.       Ντέμο Μάριο

5.       Ρεκλείτη Χριστίνα

6.       Φέρα Αλέξανδρος

7.       Φράγκου Αγγελική     

Ιδιαίτερη διάκριση έλαβε η μαθήτριά μας Φράγκου Αγγελική η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Αλλά και οι υπόλοιποι/ες μαθητές/τριες πέτυχαν ξεχωριστές επιδόσεις καταλαμβάνοντας ιδιαίτερα τιμητικές θέσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι οι συμμετέχοντες κάθε διαδρομής υπερέβαιναν τις 100 συμμετοχές! Ειδικότερα: Η Αντωνοπούλου Μαρία- Δροσούλα έλαβε την  7η θέση, η  Ρεκλείτη Χριστίνα την 8η θέση και ο Φέρα Αλέξανδρος την 10η θέση.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους/τις  μαθητές/τριες  αθλητές/τριες καθώς και στην προπονήτριά τους κυρία Γουνδουλάκη Καλλιόπη για την εξαιρετική τους προετοιμασία.

Η διεξαγωγή των αγώνων, τους οποίους τίμησαν με την παρουσία τους ο διευθυντής  δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης του νομού Κορινθίας κύριος Βασίλης Σαμαράς  και η πρώην σχολική σύμβουλος Φ.Α κυρία Αικατερίνη Αδάμ, ήταν άριστη!

Και του χρόνου με υγεία.!!!