Αθλητισμός

 

 

(πατήστε σε μία δραστηριότητα για μετάβαση)

 

  ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  Σ.Μ. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2016-17

 

 ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΕΠΤΑΘΛΟΥ- ΔΕΚΑΘΛΟΥ” ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2017 

 

◙   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 1ου Δ.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ    

   ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Σ.Μ. Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

◙  ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 1000 ΜΕΤΡΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  Σ.Μ. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
2016-17

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθησαν την Τετάρτη  24 Μαΐου 2017 στo Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίνθου οι καθιερωμένοι αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού 2016-17 Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας που διοργάνωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Κορινθίας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Σχολικός Σύμβουλος Φ.Α. Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Διονυσόπουλος, οι Υπεύθυνοι του Γραφείου Φ.Α. Νομού Κορινθίας  κ.κ. Σοφία Γκέλμπουρα και Ανδρέας ΛαγόςΔιευθυντές Σχολικών Μονάδων,  εκπαιδευτικοί, γονείς των αθλητών, προπονητές ποδοσφαίρου και πολλοί φίλοι του αθλήματος.

          

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού έδωσε την ευκαιρία στους  μαθητές/τριες του Ν. Κορινθίας να ξεδιπλώσουν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους και να βιώσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες στον αθλητισμό και στο άνοιγμα του Σχολείου τους στην ευρύτερη Κοινωνία. Το 1ο Δ.Σ. Λουτρακίου συμμετείχε με πολλούς/ές αθλητές/τριες οι οποίοι/ες κατάφεραν να πετύχουν πολλές διακρίσεις και να πλαισιωθούν σε εξαιρετικά τιμητικές θέσεις με αποκορύφωμα την κατάκτηση τεσσάρων χρυσών μεταλλίων, των περισσότερων από όλες τις Σ.Μ. του νομού μας, συνεχίζοντας τη λαμπρή, αθλητική του παράδοση! Αναλυτικά, διακρίθηκαν οι κάτωθι μαθητές/τριες :

 1)  Καραμπολούτογλου Ζωή: (Στ΄), χρυσό μετάλλιο στο ύψος κοριτσιών.

2)  Μεγάλου Αγγελική - Δέσποινα: (Στ΄), χρυσό μετάλλιο στα 1.000μ. κοριτσιών.

3)  Λόντο Μυρτώ: (Στ΄), χρυσό μετάλλιο στα 50μ. κοριτσιών.

4) Φράγκος Απόστολος: (Στ΄), χρυσό μετάλλιο στο μήκος αγοριών.

5)  Μπιτζίνης Παναγιώτης: (Στ΄), αργυρό μετάλλιο στα 1.000μ αγοριών.

6)  Μεγάλου Άννα – Μαρία: (ΣΤ΄), χάλκινο μετάλλιο στα 1.000μ. κοριτσιών.

7)  Τασσιοπούλου Ελένη: (Στ΄) 5η θέση αγοριών στα 1.000μ. κοριτσιών.

Αλλά και οι υπόλοιποι αθλητές/τριές μας, υπερέβαλλαν εαυτούς αναδεικνύοντας την αναμφισβήτητη αξία του Κλασσικού Αθλητισμού (Στίβου)! Ας μη λησμονούμε ότι στόχοι της Ημερίδας ήταν η ψυχαγωγία, η τόνωση - αναζωογόνηση, η εγρήγορση, η επικοινωνία, η επιστράτευση διανοητικών λειτουργιών και  έντονων θετικών συναισθημάτων ψυχικής ευεξίας, η ανάδειξη της αξίας της συμμετοχικότητας και της ευγενούς άμιλλας και όχι ο πρωταθλητισμός! Και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, οι στόχοι των διοργανωτών επιτεύχθηκαν στο ακέραιο!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/τριες όλων των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης του Νομού μας που αγωνίστηκαν και κατέβαλαν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους μοχθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς και στην προπονήτριά τους εκπ/κό Φ.Α. του Σχολείου μας κ.κ. Καλλιόπη Γουνδουλάκη για την άρτια, εξειδικευμένη και παρωθητική προετοιμασία τους συμβάλλοντας και αυτοί από τη μεριά τους στην όλη προσπάθεια! Τέλος, πολλά συγχαρητήρια στους Διοργανωτές για την εξαιρετική τους οργάνωση -παρά τον  υψηλό αριθμό μαθητικών συμμετοχών- συμβάλλοντας, στα μέγιστα, στην αρτιότητα αυτής της ημερίδας/εορτής του Κλασσικού Αθλητισμού!

Και του χρόνου με Υγεία!!!

 

 

 

 

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΕΠΤΑΘΛΟΥ-
 

 ΔΕΚΑΘΛΟΥ” ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΑΟ

 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

     Κατά τη διάρκεια του 3ου Τριμήνου της χρονικής περιόδου 2016-17 υλοποιήθηκε στη Σχολική μας Μονάδα Εκπ/κό, Αθλητικό Πρόγραμμα Εκμάθησης Επτάθλου – Δεκάθλου από τους/τις μαθητές/τριες και των δύο Τμημάτων της Ε΄ Τάξης. Υπεύθυνοι του Προγράμματος ήταν από κοινού ο Δ/ντής του Σχολείου μας κ. Μιχαήλ Πολυχρονόπουλος (ΠΕ 70) και η εκπ/κός Φ.Α. κ. Καλλιόπη Γουνδουλάκη (ΠΕ 11).

 

 Το Δέκαθλο είναι ένα σύνθετο, επίπονο αγώνισμα του Κλασσικού Αθλητισμού (Στίβου) το οποίο απαιτεί διάρκεια, πολυδιάστατη προπόνηση ενώ είναι εμπνευσμένο από το Πένταθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαίας Ελλάδας. Έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του στίβου από το 1912, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Στοκχόλμης. Στις διεθνείς διοργανώσεις είναι αποκλειστικά ανδρικό αγώνισμα. Αποτελείται από δέκα (10) επιμέρους αγωνίσματα και διεξάγεται σε δύο ημέρες, πέντε αγωνίσματα την ημέρα, με την ακόλουθη σειρά:

 

1η ημέρα

· 100 μέτρα

· Άλμα εις μήκος

· Σφαιροβολία

· Άλμα εις ύψος

· 400 μέτρα

 

2η ημέρα

· 110 μέτρα μετ' εμποδίων

· Δισκοβολία

· Άλμα επί κοντώ

· Ακοντισμός

· 1500 μέτρα

 

Το αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών είναι το Έπταθλο με επτά (7) αγωνίσματα, ως εξής:

l 100 μ. Εμπόδια

l  Ύψος 

l Σφαίρα 

l 200 μ. 

l Μήκος

l Ακοντισμός

l 800 μ.

Και στα δύο αθλήματα ο Τύπος Υπολογισμού της Βαθμολογίας εξάγεται μέσω Ειδικού, Αυτοματοποιημένου Προγράμματος με συγκεκριμένες και ξεχωριστές σταθερές για τα δρομικά αθλήματα, τα άλματα και τις ρίψεις.

Το χρονοδιάγραμμα της 3μηνης εκμάθησης περιελάμβανε τις κάτωθι δραστηριότητες:

Ø  Γνωριμία με τον Κλασσικό Αθλητισμό – Ολυμπισμό

Ø  Θεωρητική Προσέγγιση Επτάθλου – Δεκάθλου μέσα από Παρουσίαση σε Βιντεοπροβολέα (Power Point)

Ø  Σύνθετες προπονήσεις εντός του αύλειου χώρου της Σ.Μ.

Ø  Πρακτική Άσκηση – Βιωματικές Δράσεις (Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου)

Ø  Ανατροφοδότηση  - Φύλλα Ελέγχου

Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τα δύο αθλήματα, ανταποκρινόμενα πλήρως τόσο στο Θεωρητικό όσο και στο Πρακτικό Μέρος. Η υψηλή συμμετοχικότητα, η παρορμητικότητα, ο αυθορμητισμός, η μαχητικότητα, ο ενθουσιασμός και η απολαυστική διάθεση που επέδειξαν ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι το Διήμερο, Πρακτικό Μέρος στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου διεξήχθη με την ενεργό συμμετοχή - συνδρομή των Προπονητών του Τμήματος Στίβου του ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου, εκπ/κών Φ.Α., κ.κ. Χριστίνας Σέκερη και Ιωάννη Δαμβουνέλη οι οποίοι με την προπονητική τους καθοδήγηση, σε συνεργασία με τους Υπευθύνους του Προγράμματος, κατάφεραν όχι μόνον να ανταποκριθούν στην εκμάθηση των δύο αθλημάτων στους μικρούς μαθητές μας αλλά και να προάγουν το πνεύμα του Κλασσικού Αθλητισμού, του φιλάθλου πνεύματος και της εξωσχολικής σωματικής άσκησης σύμφωνα με τις αρχές του Ολυμπιακού Ιδεώδους καταδεικνύοντας την παιδευτική αξία του αθλητισμού στη διαμόρφωση της παιδικής – νεανικής προσωπικότητας στις σύγχρονες συνθήκες που όλοι βιώνουμε. Στην προσπάθειά τους αυτή πλαισιώθηκαν από την Έφορο του Τμήματος Στίβου του ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου και μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων - Hellenic Athletics Federation) κ. Παρασκευή Παχατουρίδου και τον πανταχού παρόντα, βασικό στέλεχος του Συλλόγου, κ. Αναστάσιο Φουντούκη οι οποίοι με την εμπειρία τους και την ουσιαστική τους συνδρομή συνεισέφεραν στα μέγιστα στην επιτυχία του Προγράμματος!

 

 

 

Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι το συγκεκριμένο Πρόγραμμα δεν ήταν απλά ένα Πρόγραμμα Επίδειξης, αλλά ένα σημαντικό «όπλο», ειδικά για τις μικρές ηλικίες, όπου προπονητικά το τοπίο είναι συγκεχυμένο, ώστε να μπορέσουμε ουσιαστικά να παρέμβουμε, να οδηγήσουμε το παιδί στο στίβο και να το κρατήσουμε εκεί μέχρι και την ηλικία που θα αρχίσει πλέον να μπαίνει σε «αγωνιστική δράση». Επιπρόσθετα, μέσα από την υλοποίηση του συγκεκριμένου Προγράμματος, τα παιδιά ήρθαν κοντά στον Κλασσικό Αθλητισμό, καλλιέργησαν την ενασχόληση τους με αυτόν αποκομίζοντας τα πολλαπλά του οφέλη και ταυτόχρονα εκπαιδεύτηκαν στην ιστορία, τον πολιτισμό και τις αρχές του μέσα από τα ιστορικά αγωνίσματα του Επτάθλου και του Δεκάθλου!

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για την επικουρική τους δράση στην υλοποίηση του Προγράμματος, τους προπονητές του Τμήματος Στίβου του ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου κ.κ. Χριστίνα Σέκερη και Ιωάννη Δαμβουνέλη, τους Υπευθύνους του Προγράμματος και ιδιαίτερα την εκπ/κό Φ.Α. του 1ου Δ.Σ. Λουτρακίου κ. Καλλιόπη Γουνδουλάκη για την πολύμηνη συνδρομή της σε όλες τις φάσεις των αθλητικών δραστηριοτήτων και πάνω από όλους, τους ίδιους τους μαθητές και τις μαθήτριες και των δύο τμημάτων της Ε΄ Τάξης για την -κατά γενική ομολογία- εκπληκτική παρουσία τους!

Επίσης, πολλές ευχαριστίες και θερμά συγχαρητήρια στην Έφορο του Τμήματος Στίβου του ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου και μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Παρασκευή Παχατουρίδου και στο Μέλος του Συλλόγου κ. Αναστάσιο Φουντούκη για τη συμβολή τους στην επιτυχία των μαθητικών, βιωματικών δράσεων αλλά και για την εν γένει αξιοπρόσεχτη συνεισφορά τους στα τοπικά, αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής μας!  


    Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Υπεύθυνο Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Λ. - Π. - Αγ. Θ. κ.
Παναγιώτη Αργύρη για την παραχώρηση του Θώδειου Στάδιου Λουτρακίου, στους εκπ/κούς ΠΕ 70 των Τμημάτων κ.κ. Θεόδωρο Μπαρτζιώτη και Ελευθερία Ρίζου για τη συμβολή τους, ως συνοδοί εκπ/κοί, στις βιωματικές δράσεις και στην εκπ/κό Πληροφορικής (ΠΕ 19) του Σχολείου μας κ. Κων/να Κουτσοδήμου η οποία είχε και την επιμέλεια της ανάρτησης!

 

 

 

 

 

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2017

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη την Τρίτη  09 Μαΐου 2017 στην Αθλούπολη Κορίνθου το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας που διοργάνωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Κορινθίας σε συνεργασία με την  Α/θμια Εκπ/ση Ν. Κορινθίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σχολικός Σύμβουλος Φ.Α. Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Διονυσόπουλος, οι Υπεύθυνοι του Γραφείου Φ.Α. Ν. Κορινθίας κ.κ. Σοφία Γκέλμπουρα και Ανδρέας ΛαγόςΔιευθυντές Σχολικών Μονάδων, ο Πρόεδρος του ΑΟ Λουτρακίου κ. Θωμάς Καναβός,  εκπαιδευτικοί, γονείς των αθλητών, προπονητές ποδοσφαίρου και πολλοί φίλοι του αθλήματος.

     Λόγω του αυξημένου αριθμού των ομάδων, δημιουργήθηκαν -κατόπιν κληρώσεως- όμιλοι των πέντε ομάδων όπου ανακηρύχτηκαν αντίστοιχες, νικήτριες ομάδες.

        Το 1ο Δ.Σ. Λουτρακίου συμμετείχε με δύο ομάδες - σε αντίστοιχους ομίλους - καταλαμβάνοντας την 3η (δύο νίκες – 1 ισοπαλία – 1 ήττα) 4η θέση (1 νίκη – 3 ήττες), αντίστοιχα, έχοντας ως αντιπάλους πολύ αξιόλογες ομάδες.

 

 

Οι μικροί ποδοσφαιριστές μας προσέφεραν στους θεατές, τηρουμένων των αναλογιών, υψηλό θέαμα, ενθουσιάζοντας με τον παρορμητισμό, τη μαχητικότητα και τον ενθουσιασμό τους όλους τους παρευρισκόμενους αποσπώντας, επάξια, τα εγκωμιαστικά τους σχόλια. Ιδιαίτερα στον τελευταίο αγώνα οι μικροί αθλητές μας κατάφεραν να πετύχουν την πιο ευρεία νίκη του Τουρνουά με 6-0 επί της αξιόμαχης ομάδας του Δ.Σ. Ισθμίων, ενώ σε όλους τους αγώνες, ιδιαίτερα στον 1ο όμιλο, οι αγώνες που ηττήθηκαν κρίθηκαν κυριολεκτικά στο ένα τέρμα και στις λεπτομέρειες...!

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η προπονήτρια της ομάδας μας κ. Καλλιόπη Γουνδουλάκη (ΠΕ 11) σε συνεργασία με τον Δ/ντή του Σχολείου μας κ. Μιχαήλ Πολυχρονόπουλο (ΠΕ 70), έδωσαν σήμερα τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων μας ν’ αναπτύξουν τις ιδιαίτερες, ποδοσφαιρικές τους ικανότητες αποδεικνύοντας ότι μία μεγάλη, αθλητική -και όχι μόνον- επιτυχία θα πρέπει να βασίζεται σε μία ειδική εναρμόνιση ατομικών δεξιοτήτων και συλλογικής προσπάθειας, ενώ με την εμπειρία τους κατηύθυναν εξαιρετικά και τις δύο ομάδες μας από τον πάγκο!

     Μετά το πέρας των αγώνων, απενεμήθησαν στους αθλητές όλων των ομάδων, προς επιβράβευση των προσπαθειών τους, αναμνηστικά διπλώματα.

    Ήταν μία ξεχωριστή, ανοιξιάτικη δραστηριότητα ελπίδας, χαράς, δροσιάς, ζωντάνιας, αισιοδοξίας και παιδικού αυθορμητισμού που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους αναδεικνύοντας τη μεγάλη χρησιμότητα του αθλητισμού στην πολύπαθη - ιδιαίτερα σήμερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της οικονομικής δυσπραγίας - ανθρώπινη ζωή, αναδεικνύοντας την ανεκτίμητη αξία της δια βίου άθλησης – μάθησης!

    Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στους μικρούς αθλητές όλων των ομάδων,  που βροντοφώναξαν το δικό τους «αθλητικό παρών» αποδεικνύοντας με τη συμπεριφορά τους και την αγωνιστική τους ταυτότητα ότι ταλέντο, αστείρευτη δύναμη, ενέργεια και ενθουσιασμός μπορούν να προσφέρουν άφθονο χρώμα και άπλετο φως στο επίμονο πείσμα των δυσοίωνων, σύγχρονων καιρών!

Επισημαίνεται ότι στη φετινή διοργάνωση «εγκαινιάστηκαν»  οι τρίχρωμες (κόκκινοκίτρινο – μαύρο) νέες εμφανίσεις του Σχολείου μας κατόπιν χορηγίας ανώνυμου, κατόπιν εντόνου επιθυμίας του,  δωρητή τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά!

 Και του χρόνου με υγεία!

 

 

 

 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 1ου Δ.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ    

   ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Σ.Μ. Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν σήμερα, Πέμπτη 06-04-2017, οι αγώνες Καλαθοσφαίρισης Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Κορινθίας υπό την αιγίδα του Γραφείου Φ.Α. της Β/θμιας Εκπ/σης του Νομού μας. Το 1ο Δ.Σ. Λουτρακίου συμμετείχε και στους τρεις ομίλους της διοργάνωσης με τρεις ομάδες και, τηρώντας τη λαμπρή αθλητική του παράδοση, κατέκτησε την 1η Θέση στα Αγόρια, την 1η Θέση στα Κορίτσια και την 3η θέση στις Μεικτές Ομάδες!

 

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στην προπονήτριά τους

κ. Καλλιόπη Γουνδουλάκη!

Και του Χρόνου με Υγεία!

 

 

 

 

ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 1000 ΜΕΤΡΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Σημαντικές ήταν οι επιτυχίες των αθλητών/τριών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου στους αγώνες ανώμαλου δρόμου 1000 μέτρων Ν. Κορινθίας, που διεξήχθησαν στις 20 Δεκεμβρίου 2016. Ειδικότερα:
Αγγελική Δέσποινα Μεγάλου 2η θ, Άννα Μαρία Μεγάλου 3η θ και ιδιαίτερα τιμητικές θέσεις στην πρώτη 10άδα επί συνόλου πλέον των 100 αθλητών των: Παναγιώτη Μπιτζίνη, Απόστολο Φράγκου, Απόστολο Γουνδουλάκη!

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές/τριες του Σχολείου μας και στην προπονήτριά τους, εκπ/κό Φ.Α. (ΠΕ 11) κ. Καλλιόπη Γουνδουλάκη για την άρτια προετοιμασία τους.