Περιβάλλον

 

(πατήστε σε μία δραστηριότητα για μετάβαση)

◙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

 

◙  Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

 

Ολοκληρώνοντας κάθε Κεφάλαιο του Σχολικού Εγχειριδίου των Αγγλικών στην Δ΄ Τάξη, οι μαθητές εξοικειώνονται στη χρήση διαφόρων εκφραστικών μέσων που ποικίλουν, ανά περίσταση.

Ειδικότερα, στο Κεφάλαιο 4 οι μαθητές των Δ1 και Δ2 Τμημάτων, μέσα από την εικαστική τους έκφραση, μας χάρισαν όμορφες δημιουργίες για το καιρό και τις εποχές απεικονίζοντας την αγαπημένη τους εποχή! Επιπρόσθετα, ασχολήθηκαν και με άλλες θεματικές όπως είναι, οι σημαίες του κόσμου, ή γειτονιά μου και το αγαπημένο μου κατοικίδιο που διακοσμούν τις αίθουσές τους! Την εποπτεία της δράσης είχε η εκπ/κός Αγγλικής Γλώσσας κ. Χρυσούλα Στραπάτσα την οποία και συγχαίρουμε!

 

 

 

 

 

Ο ΦΙΛΟΣ  ΜΟΥ  Ο ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

 ΟΔΙΚΗΣ   ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

  Την  Παρασκευή , 08-04-2016,  στο  1ο Δ. Σ. Λουτρακίου, οι μαθητές της B’ και Γ΄ τάξης υπό την εποπτεία των εκπαιδευτικών  κ.κ.  Ρίζου  Ελευθερίας,  Χατζηπαναγιώτου Αντιγόνης, Γεωργίου Νικόλαου και Τούντα  Δήμητρας στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης συμμετείχαν σε <<Πρόγραμμα  Οδικής  Ασφάλειας>> που διοργάνωσε το Αστυνομικό Tμήμα Λουτρακίου σε συνεργασία με την  Εθελοντική  Ομάδα του Τμήματος Οδικής Ασφάλειας Μεγάρων <<Κούρος>>.

 

 

 Αρχικά,  τα παιδιά εξοικειώθηκαν με τα σήματα οδικής κυκλοφορίας, κατανόησαν τη χρησιμότητα των διαβάσεων καθώς και τη σημασία της  ζώνης και του κράνους.

 

 Στη συνέχεια στον προαύλιο χώρο του σχολείου  έστησαν κυκλοφοριακό πάρκο με  την κατάλληλη  σήμανση και οι μικροί μαθητές   εξοπλισμένοι με τα ποδήλατα και τα κράνη τους έκαναν μια εκπαιδευτική  βόλτα εφαρμόζοντας τους κανόνες ως πραγματικοί οδηγοί.    

 

  Στο τέλος, απονεμήθηκαν  στα παιδιά διπλώματα για την εξαιρετική  τους επίδοση στο πρόγραμμα από τον κ. Πιπέρη  Ευάγγελο, Διοικητή  του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για τη σημερινή του παρουσία στο 1Ο Δ.Σ. Λουτρακίου .

 

 

 Ευχαριστούμε, επίσης,  θερμά τον κ. Γεώργαρη  Ανδρέα, Υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος  Λουτρακίου, την κ. Κασβίκη Αθηνά-Μαρία, Αρχιφύλακα  και τον κ. Γιαννόπουλο Σωτήριο, Υπαρχιφύλακα της Τροχαίας Μεγάρων για την άμεση ανταπόκρισή τους  στην πρόσκληση του Σχολείου μας και το ξεχωριστό πρόγραμμά τους.