Εκδρομές

 

 

 

Σχολικό Έτος 2012 - 2013

           (πατήστε σε μία εκδρομή για μετάβαση)

 

κουκκίδα

ΣΤ΄ ΤΑΞΗ: ΕΝ ΠΛΩ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Δ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Δ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Β΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Β΄ και Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α΄ και Β΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Β΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ «ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ»

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ «ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ»

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΕΔΕΜΠΙΛΗ ΑΕΒΕ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Δ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ «ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ»

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ «Γ.ΑΒΕΡΩΦ»

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Β΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

κουκκίδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσκεψη στο Πάρκο Δεξαμενής

 

Τη Δευτέρα 01-10-2012 όλοι οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου επισκέφθηκαν εκτάκτως (περισσότερες πληροφορίες στα Νέα μας - Οκτώβριος 2012) τον παρακείμενο χώρο του Πάρκου Δεξαμενής στο Λουτράκι.

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσκεψη στο Βιωματικό Σχολείο

 

     Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης του Σχολείου μας υπό τη συνοδεία των εκπαιδευτικών κ.κ.Δήμητρας Τούντα και Γιούλας Μίχα πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Βιωματικό Σχολείο.

 


 

       Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αττικής, τη λίμνη του Μαραθώνα, σ' ένα ζωντανό εργαστήρι βιοποικιλότητας, επισκέφτηκαν το Κέντρο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης, Η Χώρα Του Καλύτερου.
               


        Με αφορμή το μύθο του Θησέα και ενεργοποιώντας τη φαντασία και το σώμα τους τα παιδιά έζησαν από κοντά τις περιπέτειες του ήρωα και τις αναδημιούργησαν ατομικά.
 


Το εργαστήρι αποτέλεσε μια διαφορετική προσέγγιση στο μάθημα της Ιστορίας μέσα από ένα χωρο-χρονικό ταξίδι ενεργούς, μαθητικής συμμετοχής.

          

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσκεψη Β΄τάξης στο Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου

 

     Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης του Σχολείου μας υπό τη συνοδεία των εκπαιδευτικών κ.κ.Μαρίνας Θυμή και Καλλιόπης Λάμπρου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του μουσείου Χίλιες και μία... βελονιά.

 

 

          

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Πειραιά

και στο πλοίο - μουσείο Θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ»

 

     Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, λίγες ημέρες πριν τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Έκτης τάξης του Σχολείου μας, πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο στον Πειραιά και στο πλοίο-μουσείο Θωρηκτό «Γ.ΑΒΕΡΩΦ» στο Φάληρο, με συνοδούς τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων τους κ.κ.Ν. Γεωργίου, Ε. Ρίζου και Χ. Αποστολίδη.

 

 

 

     Τα παιδιά στα δύο μουσεία που επισκέφθηκαν είχαν την ευκαιρία να έρθουν σ΄επαφή με την πλούσια ιστορία του ναυτικού μας έθνους, που ξεκινά από τα βάθη της αρχαιότητας και φτάνει μέχρι το σήμερα. Μακέτες πλοίων όλων των εποχών, πίνακες ζωγραφικής, ιστορικά κειμήλια, ναυτικές στολές και μετάλλια, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των μαθητών και μαθητριών μας, συνοδευόμενα από τις επεξηγήσεις - αφηγήσεις των υπευθύνων στα δύο μουσεία. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε μία μικρή μόνο απεικόνιση των πολλαπλών εκθεμάτων.

 

Ναυτικό Μουσείο

 

Θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ»

 

Η Ιστορία του πλοίου

       Το θρυλικό αυτό πολεμικό πλοίο, που κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Ορλάντο στο Λιβόρνο της Ιταλίας, αγοράστηκε από την κυβέρνηση Μαυρομιχάλη το 1910 με σκοπό την ενίσχυση του υπάρχοντα ελληνικού στόλου.

 

       Για την απόκτηση του πλοίου αυτού καθοριστική ήταν η δωρεά του Γεωργίου Αβέρωφ (πλούσιου Έλληνα εμπόρου μετανάστη της Αιγύπτου ), προς τιμήν του οποίου φέρει το όνομά του. Πήρε μέρος στους Βαλκανικούς Πολέμους ως επικεφαλής του Στόλου του Αιγαίου υπό το ναύαρχο Παύλο Κουντουριώτη και στους δυο Παγκόσμιους πολέμους, σημειώνοντας πολύ σημαντικές επιτυχίες:

  • Κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων 1912-1913, το «Γ.ΑΒΕΡΩΦ», συνέβαλε καθοριστικά στην απελευθέρωση των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου και κατατρόπωσε τον Τουρκικό στόλο στις ναυμαχίες της Έλλης και της Λήμνου.

  • Μετά το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου η Ελλάδα βρέθηκε στο πλευρό των νικητών. Το «Γ.ΑΒΕΡΩΦ», κατέπλευσε στην Κωνσταντινούπολη, υψώνοντας την ελληνική σημαία το 1918 για να δηλώσει ότι η Ελλάδα είναι ένας από τους νικητές του πολέμου. Αργότερα μετά την υπογραφή των συνθηκών ειρήνης με τον υπόλοιπο ελληνικό στόλο μετέφερε ελληνικά στρατεύματα στην Ιωνία. Ύστερα από τη Μικρασιατική καταστροφή το 1922 το καταδρομικό βρέθηκε στα Μικρασιατικά παράλια για να βοηθήσει στη μεταφορά των στρατευμάτων και του ξεριζωμένου ελληνισμού από τα «ματωμένα χώματα» της μικρασιατικής γης.

  • Με την κήρυξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο ελληνικός στόλος αποδημεί στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου (1941) και μαζί φεύγει και το θρυλικό καταδρομικό, το οποίο αναλαμβάνει αποστολή να περιπολεί στον Ινδικό Ωκεανό(1942). Με την αποχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής από την Ελλάδα (1944) και το τέλος του πολέμου, έχοντας εκπληρώσει το χρέος του, το ένδοξο πλοίο «Γ.ΑΒΕΡΩΦ» επέστρεψε στις 17 Οκτωβρίου 1944 στην Ελλάδα, αγκυροβολώντας πανηγυρικά στο φαληρικό όρμο, φέρνοντας πίσω στην πατρίδα την ελληνική Κυβέρνηση από την Αίγυπτο.

 

         Το 1952 διατάχθηκε ο παροπλισμός του και από το 1956 έως το 1983 το Θωρηκτό βρέθηκε πρυμνοδετημένο στον Πόρο. Το 1984 το Πολεμικό Ναυτικό αποφάσισε να το συντηρήσει και να το μετατρέψει σε μουσείο και έτσι, μετά από τριάντα χρόνια στο περιθώριο, το ένδοξο πλοίο «σάλπαρε» για τη νέα του πορεία.
      Σήμερα το πλοίο- μουσείο «Γ.ΑΒΕΡΩΦ», αποτελεί μνημείο που τιμά αυτούς που υπηρέτησαν και έπεσαν στη διάρκεια της ένδοξης ιστορίας του. Εκπληρώνει όμως, παράλληλα με τον εθνικό του σκοπό που επάξια υπηρέτησε, και μια δεύτερη πτυχή του οράματος του δωρητή του, την εκπαιδευτική δηλαδή αποστολή του.

Ν. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

          

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσκεψη Δ΄ Τάξης στο Πολιτιστικό πάρκο «Χρυσαλίδα»

 

 

     Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Τετάρτης (Δ΄) Τάξης του Σχολείου μας με συνοδούς τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων τους κ.κ.Αθανασία Φλήρη και Αικατερίνη Ζερβού, πραγματοποίησαν προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πολιτιστικό πάρκο «Χρυσαλίδα» στο Λαύριο, στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος που εκπονεί η τάξη τους «Ο Πολιτισμός της Ελιάς».

       Αρχικά οι μαθητές και μαθήτριες περιηγήθηκαν στο χώρο, θαύμασαν τη λίμνη με τις πάπιες και στη συνέχεια συμμετείχαν σε βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

       Η υπεύθυνη του προγράμματος μοίρασε στα παιδιά ραβδιά, χτενάκια (λανάρια), καλάθια, ελαιόπανα και όλοι μαζί έφτασαν στον ελαιώνα. Αμέσως μετά έστρωσαν τα λιόπανα και εκεί συζήτησαν για την προέλευση της ελιάς, τους τρόπους καλλιέργειας και συγκομιδής.

     Ακολούθως ξεκίνησαν τη συγκομιδή. Αφού γέμισαν καρπό τα καλάθια τους, τα φόρτωσαν στο γαϊδουράκι. Στη συνέχεια έφτασαν στο παραδοσιακό ελαιοτριβείο. Τα παιδιά συμμετείχαν στη διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου, γυρίζοντας τις μυλόπετρες, γεμίζοντας τα μουτάφια και τοποθετώντας τα στο πιεστήριο.

       Τέλος, οι υπεύθυνες του προγράμματος έδωσαν συγχαρητήρια στα παιδιά για την άψογη συνεργασία που επέδειξαν σ΄όλη τη βιωματική διαδικασία.

 

Οι δασκάλες της Δ΄τάξης

Αθανασία Φλήρη

Αικατερίνη Ζερβού

 

             

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διδακτική Επίσκεψη Γ΄ Τάξης στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Τυροκομικών Προϊόντων Δεδεμπίλη ΑΕΒΕ

 στο Γαλατάκι Κορινθίας

 

 

     Η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί μία πρωταρχικής σημασίας υποχρέωση, τόσο του παρασκευαστή, όσο και των αρχών ελέγχου, με στόχο την προστασία της υγείας του καταναλωτή και διασφαλίζεται κυρίως με την εφαρμογή ορθών πρακτικών υγιεινής όχι μόνο στα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και στην παραλαβή των πρώτων υλών, καθώς και στη συσκευασία, αποθήκευση και διανομή των τελικών προϊόντων.
    Στο πλαίσιο αυτό οι μαθητές και οι μαθήτριες των Τμημάτων της Γ΄ Τάξης του σχολείου μας, υπό τη συνοδεία των υπευθύνων εκπαιδευτικών κ.κ.
Δήμητρας Τούντα και Γιούλας Μίχα, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της γνωστής, Βιομηχανίας Τυροκομικών Προϊόντων Δεδεμπίλης ΑΕΒΕ σε μια πανέμορφη, καταπράσινη περιοχή στην ευρύτερη περιφέρεια του Γαλατακίου Κορινθίας.
 

 

    Αρχικά, οι μαθητές και οι μαθήτριες –με την ευκαιρία της υλοποίησης πολιτιστικού - περιβαλλοντικού προγράμματος που εκπονούν έχοντας ως κεντρικό θέμα την ελιά– επισκέφθηκαν ελαιώνες της περιοχής παρατηρώντας τις ελιές φορτωμένες ευλογημένο καρπό με τα φύλλα τους ν’ ασημίζουν στις πρωινές ηλιαχτίδες που ξεπρόβαλαν παιχνιδιάρικα μέσα από γκρίζα, φθινοπωρινά σύννεφα.

 


 


      Πεζοπορώντας μέσα σ’ ένα μαγευτικό, φυσικό περιβάλλον έφτασαν στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της
Βιομηχανίας Τυροκομικών Προϊόντων Δεδεμπίλης ΑΕΒΕ όπου τους υποδέχτηκαν ο ιδρυτής της εταιρείας κ.Χρήστος Δεδεμπίλης και ο κ.Γεώργιος Δεδεμπίλης. Ο τελευταίος μαζί με τον αδελφό του κ.Ιωάννη Δεδεμπίλη αποτελούν τους άξιους συνεχιστές μιας βαριάς κληρονομιάς, της οικογενειακής παράδοσης που από το 1953 συντροφεύει με αγάπη, μεράκι και φαντασία –σ’ ένα σπάνιο συναπάντημα παράδοσης και εκσυγχρονισμού– το καταναλωτικό κοινό, υιοθετώντας ασφαλείς, υγιεινές πρακτικές με βάση τις αυστηρές αρχές του HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points) που αποτελεί την πλέον έγκυρη αρχή πιστοποίησης.

 


    Την ξενάγηση ανέλαβε ο κ.
Γεώργιος Δεδεμπίλης ο οποίος, με απλουστευμένο, μεστό και κατανοητό λόγο, αναφέρθηκε σ’ ένα τεράστιο εύρος ζητημάτων που σχετίζονται με τη βιομηχανία γάλακτος (υποδομή, εξοπλισμός, έλεγχος πρώτων υλών, βοηθητικών υλών και υλικών συσκευασίας, καθαρισμός και απολύμανση χώρων, έλεγχος της ποιότητας, υγιεινή προσωπικού, διαδικασία παραγωγής, ποικιλία προϊόντων, συσκευασία και τελική διάθεση) κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών μαθητών και μαθητριών μας οι οποίοι/ες και παρακολούθησαν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων (τυριού, ανθότυρου-μυζήθρας, κίτρινου τυριού, γιαουρτιού, κ.ά).

   Όπως ανέφερε, η παστερίωση του γάλακτος επιβάλλεται για την προάσπιση της δημόσιας υγείας καθώς θανατώνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς που τυχόν υπάρχουν στο γάλα, αλλά εφαρμόζεται και για την ορθή πορεία της περαιτέρω επεξεργασίας, καθώς μειώνει σημαντικά την κοινή μικροβιακή χλωρίδα του γάλακτος, ενώ έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην τήρηση αυστηρών υγειονομικών μέτρων στην εγκατάσταση, την τήρηση κανόνων ατομικής υγιεινής από το προσωπικό και την ύπαρξη κατάλληλης θερμοκρασίας στο χώρο παραγωγής. Τέλος, επισήμανε ότι η συντήρηση και διακίνηση των προϊόντων πρέπει να γίνεται αυστηρά υπό ψύξη.
 


 

     Επιγραμματικά, ο κ.Γεώργιος Δεδεμπίλης, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της άρτιας, τεχνολογικής υποδομής της βιομηχανικής του μονάδας, εξήγησε -με πρακτικό τρόπο- στα παιδιά τη ροή παραγωγής φέτας ως προς τα εξής στάδια:
Παραλαβή / Ψύξη Γάλακτος (CCP1)
Φυγοκέντρηση
Παστερίωση 72οC/15΄΄ ή 63οC/30΄ (CCP2)
Δεξαμενή Παστεριωμένου Γάλακτος Ψύξη υπό Ανάδυση
Δεξαμενές Πήξεως Πυτιά Πύξη <-- Οξυγαλακτική Καλλιέργεια, Χλωριούχο Ασβέστιο
Διαίρεση Πήγματος Τοποθέτηση Πήγματος σε Καλούπια 1ο  Αλάτισμα --> Τυρόγαλα
Παραμονή Στοίβαξη (2 ώρες)
Ανατροπή (2ο  Αλάτισμα)
Παραμονή (2 ώρες) 2η Ανατροπή - Παραμονή (20 ώρες)
Αποστοίβαξη 3ο  Αλάτισμα Προσωρινή Συσκευασία Παραμονή (2 ημέρες)
Τελική Συσκευασία – Προσθήκη Παστεριωμένης Άλμης
Ωρίμανση (17-18οC / 5-15 ημέρες), (CCP3)
Ωρίμανση Συντήρηση (8ο C 4ο C), (CCP4)
Ανασυσκευασία Ώριμου Τυριού
 


 

       Στη συνέχεια, η Εταιρεία και ειδικότερα ο κ.Γεώργιος Δεδεμπίλης προσέφερε στα παιδιά γαλακτοκομικά προϊόντα, αρτοπαρασκευάσματα, χυμούς και γλυκά τα οποία και κατανάλωσαν με απίστευτη όρεξη, ενώ –επιπρόσθετα– προσέφερε στους εκπαιδευτικούς αχνιστό καφέ!
 


     Τέλος, επακολούθησε ξενάγηση των μικρών μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας στο χώρο Συντήρησης, Συσκευασίας και Αποθήκευσης των παραγόμενων, γαλακτοκομικών προϊόντων.

 


        Αφού ολοκληρώθηκε η ξενάγηση στη Βιομηχανική Μονάδα, οι συνοδοί εκπαιδευτικοί και τα παιδιά της Γ΄ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου ευχαρίστησαν τους κυρίους
Χρήστο και Γεώργιο Δεδεμπίλη για τη ζεστή φιλοξενία και αφού επιβιβάστηκαν στο τουριστικό λεωφορείο αναχώρησαν με προορισμό το κοντινό Βαρδινογιάννειο, Αθλητικό Κέντρο Γαλατακίου όπου διασκέδασαν παίζοντας με την ψυχή τους!
 


     Ήταν μια αξέχαστη, μαθητική εμπειρία, ένα ταξίδι τεχνογνωσίας και αναψυχής που θα μείνει αξέχαστο στις παιδικές μνήμες των μικρών μαθητών και μαθητριών μας. Ο Διευθυντής του Σχολείου μας κ.
Μιχαήλ Πολυχρονόπουλος και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί κ.κ.Δήμητρα Τούντα και Γιούλα Μίχα ευχαριστούν θερμά τον ιδρυτή της εταιρείας κ.Χρήστο Δεδεμπίλη και τους άξιους υιούς του, αδελφούς Γεώργιο και Ιωάννη Δεδεμπίλη όχι μόνο για τη θερμή φιλοξενία και την εμπεριστατωμένη ενημέρωση αλλά και για τη νότα αισιοδοξίας που απέπνεε ο λόγος τους σε μια ζοφερή, ελληνική πραγματικότητα λόγω της οικονομικής δυσπραγίας, αφού κατέδειξαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα και ευρηματικότητα, όταν θέλει, μπορεί να επιτελέσει θαύματα μέσα από την προσωπική δημιουργία, την προοπτική και το όραμα!
 

     

 

Σχεδίαση - Κατασκευή: Κ.Μυλωνόπουλος (ΠΕ-19)

© 2012-2013